Майстер Грей

Майстер Грей

 Кури майстер грей - це м'ясо-яєчна порода, ніжне м'ясо яких відрізняється відмінними смаковими якостями.Кури майстер грей мають сіро-біле забарвлення.

Продуктивність

 

 Несушки починають нестися вже у  3,5 місяці, що вкрай рідко навіть для яєчних кросів. Несучість до 300 яєць Продуктивність по м'ясу птиці також висока.Курочки можуть сягати ваги до 3–3,5 кг, а півники — 7 кг.  М'ясо, отримане від птиці, відрізняється м'якістю та низьким вмістом жиру. Смакові якості дуже високі.

 

Догляд та годування

 

Птахи цієї породи відрізняється гарною живучістю, тому особливих вимог до умови утримання птахів пред'являти не варто.Пташник підійде звичайнісінький.Опалення всередині приміщення не потрібно, досить простого утеплення, оскільки кури добре переносять і холод, і спеку.

 

Перші три тижні можна годувати кормом для бройлерів, далі поступово переводити на зерносуміші.

Крім цього, в харчування можна включати яєчну шкаралупу і крейду, особливо курчатам, для попаданя в організм птахів кальцію. Для нормалізації травних процесів багато пташників додають у корми пісок.